Matthew Perry, întors din morţi

0
182

S-a zbătut între viaţă şi moarte şi nimeni nu a ştiut măcar ce i se întâmplă! Matthew Perry (49 de ani) a recunoscut recent că şi-a petrecut ultimele trei luni din viaţă în spital. Motivul: o perforaţie gastrointestinală cauzată de excesul de substanţe interzise, scrie click.ro.

Matthew Perry a scris o filă importantă în istoria cinematografiei cu rolul lui Chandler Bing din serialul „Prietenii tăi”. La finele lunii martie, îndrăgitul actor de origine canadiano-americană a ajuns la Urgenţe cu o hemoragie internă puternică. Practic viaţa lui a atârnat de un fir de păr. Din cauza dependenţei de -alcool şi de droguri, Perry s-a ales cu o „gaură” pe intestine. Vineri, 14 septembrie, Perry a scris pe pagina lui de Twitter: “Am petrecut trei luni pe un pat de spital. Am bifat-o şi pe asta”.

Perry are o avere estimată la aproximativ 80 milioane $. El a fost plătit cu 150.000 $ pe episod în timpul turnării serialului. Ştirea externării lui Perry vine la exact o lună după ce Click! v-a relatat că îndrăgitul actor de comedie a dispărut din viaţa publică, iar purtătorul său de cuvânt evită să explice dispariţia lui.

În urmă cu trei săptămâni, jurnaliştii de la People şi TMZ au aflat cauza internării la un spital privat din New York. După nenumărate intervenţii chirurgicale şi un tratament îndelungat, Perry a fost externat săptămâna trecută. „Matthew vă mulţumeşte pentru grija pe care i-o purtaţi şi vă roagă să îi respectaţi intimitatea pe perioada convalescenţei”, a comentat duminică un reprezentant al lui Perry.

Conform unor surse din apropierea actorului, la momentul internării „Perry era la un pas de septicemie pentru că ignorase sângerările gastrointestinale timp îndelungat”. Trebuie menţionat că dependenţa lui Perry de alcool a început în perioada filmărilor pentru serial.

Sitcomul american a fost difuzat de NBC începând cu 22 septembrie 1994 şi până în 6 mai 2004. Serialul spune povestea unui grup de şase prieteni care stau în Manhattan. În total au fost turnate 236 de episoade, grupate în 10 sezoane. Ultimul episod a fost vizionat de 52,5 milioane de spectatori. Alături de Perry, în serial au mai apărut: Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey) şi David Schwimmer (Ross).