MIZA REALĂ a interviului cu killerul Proca şi forţele implicate în această diversiune

3
433

Astfel de operațiuni de dezinformare, precum interviul cu killerul Proca fac parte dintr-o amplă strategie de denigrare a Partidului Democrat si a liderului Vlad Plahotniuc și de destabilizare a Republicii Moldova în genere. Este opinia exprimată într-un material de analiză, publicat de mesaj.md.

„În acest război informațional sunt implicate forțe anti-europene de la Chișinău, ghidate metodic de serviciile secrete de la Moscova. Cartea anti-Plahotniuc, pe care o joacă astăzi Topii, Năstase, împreună cu aliatul lor Renato Usatîi, fugar la Moscova, este una care are si componenta geopolitică”, se conţine în analiza citată.

„Se lovește în Plahotniuc, în PD și întreaga guvernare , în incercarea de a le crea o imagine de criminali care nu au dreptul moral să guverneze țara. Miza este deturnarea cursului european al țării și revenirea acesteia în sfera de influienta a Cremlinului, în condițiile în care actuala guvernare face eforturi uriașe pentru a atrage investiții românești în Moldova și pentru a o integra în sistemul economic european. Insa adevărul iese întotdeauna la suprafață iar cei care azi folosesc un ucigaș crezînd că astfel pot obtine dividente politice se însală”, se ma spune în materialul publicat de mesaj.md.

3 COMENTARII

  1. guvernarea de la Chisinau le sta in gat celor de la Kremlin si evident ca doresc sa puna presiune
    alta intrebare este: de ce Maia s-a aliniat acestor acuzatii, or ea s-a declarat pro-europeana!

  2. Proca este o un instrument in lupta politica. El va declara orice, doar pentru a avea conditii bune in penitenciar si familie asigurata.

  3. Plahotniuc s-a ris de declaratiile killerului prost si a promis ca va scoate la iveala regizorii acestui teatru )

Comments are closed.