MM Stoica rupe tăcerea după ce Steaua a fost „sfâșiată” la Roma

0
224

Meme Stoica consideră că echipa sa ar fi avut o şansă să elimine Lazio doar dacă meciul de pe Olimpico s-ar fi desfăşurat cu aceleaşi echipe de start ca cel din tur (1-0 pentru vicecampioană)., scrie realitatea.net.

ncântat de realizările individuale ale adversarilor, MM preferă să vadă partea plină a paharului şi să rămână cu un an european în care FCSB a eliminat Viktoria Plzen şi a învins una dintre echipele bune ale campionatului italian.

La puţin timp de la finalul coşmarului de pe Olimpico, Stoica a postat un mesaj pe pagina de facebook în care a explicat de ce FCSB nu a avut nicio şansă joi seară. În finalul textului, oficialul roş-albaştrilor a transmis marea dorinţă, câştigarea titlului, care ar aduce, implicit, un traseu ceva mai uşor în viitoarea ediţie a Ligii Campionilor: „Dacă am fi jucat în seara asta în aceleaşi distribuţii ca la Bucureşti, poate aveam o şansă. Aşa, fără Pintilii, dar cu De Vrij, Parolo, Lulic, dar – mai ales – Luis Alberto şi Immobile, asta este diferenţa. Diferenţă de viteză. Viteză de reacţie, de gândire, de deplasare.

Rămânem cu 12 meciuri jucate în Europa, cu calificarea în dauna lui Plzen, care merge în optimi, cu splendida victorie contra lui Lazio şi remiza de la Lisabona. Experienţă, puncte în ierarhia UEFA, super-atmosfera de pe Arena Naţională şi dovada emoţionantă de dragoste din partea miilor de suporteri români de pe Olimpico. Mulţumim tuturor şi să ne vedem în urna campioanelor la vară!”, e mesajul lui MM.