Mocanu: „Societatea civilă” moldovenească nu este independentă, iar o parte din ea ar fi subordonată direct intereselor Moscovei

3
97

Aşa-zisa societate civilă din Republica Moldova, la fel ca şi o parte a presei , este captiva unor grupări mafiote dubioase. Opinia aparţine liderului Mişcării politice Antimafie, Sergiu Mocanu şi a fost exprimată în cadrul unei emisiuni online, scrie hotnews.md.

În cadrul emsiunii, Sergiu Mocanu, spune că „societatea civilă” moldovenească nu este independentă, iar o parte din ea ar fi subordonată direct intereselor Moscovei.

„Societatea civilă din Moldova nu este societate civilă, după cum nici presa din Moldova nu este presă independentă. Acestea fie că sunt subordonate intereselor Moscovei, fie că sunt subordonate unor interese de tip mafiot”, a declarat Sergiu Mocanu.

Liderul Mişcării Antimafie spune că, anterior, aşa-zisa societate civilă a beneficiat la greu de bani din partea fostului prim-ministru Vlad Filat.

„Aşa-zisa societate civilă a fost la cheremul lui Filat, ei au fost hrăniţi şi îngrăşaţi la masa lui Filat, iar acum este la cheremul unor grupări mafiote dubioase”, a conchis Mocanu.

3 COMENTARII

  1. Si nu doar a Moscovei , dar si a anumitor oameni, cum ar fi Platon de exemplu, ce sponsoriza activa societatea civila si ONG-urile ca sa il sustina!

  2. Iar unii sunt manipulații de propaganda lui Năstase cu Maia! Dar bine că ultimul timp sondajele arată că sunt în scăderea, ce demonstrează că lumea și-a pierdut încrederea în PAScuPPDA

Comments are closed.