Momente dramatice în rock-ul românesc! Un celebru solist, victimă a unui accident rutier

0
352

Ovidiu Ioncu Kempes, fostul solist al trupei Cargo, a fost implicat, luni, într-un accident rutier extrem de grav și doar norocul l-a făcut să scape fără ca o tragedie să se întâmple. Acesta a intrat cu motocicleta într-o mașină care a întors în fața lui fără să se asigure, și a ajuns la spital cu răni serioase, scrie evz.ro.

A ținut Dumnezeu cu el”, a declarat Georgiana Dodan, soția cântărețului, pentru Libertatea. Kempes, cunoscut în special de pe vremea când activa ca solist al al trupei rock Cargo circula pe propria motocicletă când, în fața lui, a răsărit o mașină care efectuase o manevră neregulamentară și nu a mai putut evita impactul.

„Kempes” a ajuns la spital cu nasul spart, clavicula dislocată și multiple răni la nivelul feței. După ce i-au așezat oasele la loc, medicii l-au ținut internat două zile, după care i-au dat drumul acasă. Acum, în ciuda rănilor, solistul ar dori ca sâmbătă să participe la Moto Bikers Party, un eveniment organizat în Râmnicu Sărat și la care promisese că va participa. „Cred că i-ar face bine psihic să se ducă. Nu cred că e un lucru bun să stai la pat”, a spus soția artistului.