Motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public

0
105

Privirea lăsată în pământ a lui Lady Di a intrigat deopotrivă presa și fanii, de-a lungul timpului. Mulți au crezut că e o dovadă de supunere față de soțul ei. Iată motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public, scrie realitatea.net.

De când s-a aflat că va deveni soția Prințului Charles, Diana s-a aflat permanent sub un adevărat asalt mediatic. Înainte de nuntă, care a avut loc în luna iulie a anului 1981, fotografii se îngrămădeau în faţa casei ei şi o urmăreau până la gradinița la care lucra ca asistentă de educatoare.

Lady Di spunea că atenția presei este o experiență care te izolează și că „cu cât mai sus te plasează media, cu atât mai mare este căderea”. Se simțea copleșită de atenția presei și de faptul că făcea parte din Familia Regală Britanică, scrie unica.ro. Când era în public, Prințesa Diana avea un gest al ei, își înclina capul într-o parte și lăsa privirea în jos.

Experții în limbajul trupului spun că motivul pentru care Prințesa Diana își pleca privirea în public este lipsa de apărare.