Năstase, DATOR PÂNĂ LA MOARTE naşului său Ţopa: „Dacă nu era el, eram și azi un prăpădit de procuror”

0
772

Liderul Platformei DA, Andrei Năstase, este gata să meargă până-n pânzele albe alături de naşul său, Victor Ţopa, oligarh condamnat în Moldova şi refugiat la Frankfurt. Năstase  a făcut această promisiune solemnă, într-un interviu pentru Ziarul Naţional.

“Nu mă dezic de nașul meu. Dacă nu era el, eram și azi un prăpădit de procuror, nevoit să-și întrețină familia dintr-un salariu mizer sau să ia mită. Cât privește banca Victoria, a fost o acțiune foarte îndrăzneață, modernă și complexă despre care, sunt sigur, se va scrie în manualele de raiderism”, a spus Andrei Năstase. Acesta a adăugat că a împărţit în mod egal suma de 200000 de euro, care i-a revenit din această afacere, pe conturile mamei şi soacrei sale, pentru a nu discrimina pe nimeni

Liderul Platformei DA a explicat şi de ce a decis să candideze la funcţia de primar de Chişinău

“Dacă voi nu mă vreți, eu vă vreau! Eu candidez pentru că avem o responsabilitate istorică în fața viitorului, a universului extensibil de după Big Bang. Avem datoria să le oferim cetățenilor noștri o alternativă reală, viabilă, credibilă”, a spus Andrei Năstase.

Interviul liderului Platformei DA pentru Ziarul Naţional este, de fapt, un pamflet.

Sursa: hotnews.md