Năstase la Muntele Athos: Cu batista pe tambal în grădina lui Dumnezeu

1
65

Liderul PPDA, Andrei Năstase, nu scapă nicio ocazie să-şi facă PR ieftin.

Acesta s-a lăudat pe Facebook că a fost la Muntele Athos, de unde declară că s-a întors smerit nevoie mare. După care ne explică, în stilul său semidoct, ce înseamnă, în viziunea sa, cuvântul smerenie.

„Am trecut pe la Muntele Athos și m-am umplut de energie și de smerenie. Nu știu cât de mult se vede acest lucru, dar asta înseamnă pentru mine smerenia – să nu tac atunci când este nedreptate”, a declarat, fudul, Năstase pe Facebook.

Deşi spune că este plin de smerenie, Năstase pică, de fapt, în păcatul minciunii, chiar în ajunul Sfintei Sărbători a Învierii. A fi smerit, înseamnă a fi umil, supus, respectuos sau modest, iar toate aceste calităţi ne sunt prescrise de Sfintele Cărţi. Liderului PPDA nu i se potriveşte, însă, niciuna dintre ale.

Din contra, lui Andrei Năstase i se potriveşte mai mult postura de ins îngâmfat, vanitos şi profitor.

L-a tot criticat pe şeful statului, Igor Dodon, că face cărări bătute la Muntele Athos, dar nu a ezitat nicio clipă să preia această practică populistă de la fostul lider al PSRM. Chiar ne mirăm de ce nu a făcut şi un selfie sau o intervenţie live pe Facebook, dintr-un lăcaş de cult. Să vadă toată lumea cât de evlavios este şi cum îi cresc aripi de înger sub cămaşa transpirată.

Toată lumea ştie că liderul PPDA este şi un mincinos fără pereche, ca şi partenera sa de bloc politic, Maia Sandu. A semnat “cu sânge”, înainte de alegerile din 24 februarie, că nu va face alianta cu PSRM în noul Parlament, dar se vrea preşedinte al Parlamentului, votat de fracţiunea socialiştilor.

A promis că va promova insistent obiectivul integrării europene, dar nu a ezitat nicio clipă să intre în cârdăşie cu duşmanii integrării europene.

Altfel spus, de dragul unei revanşe absurde în faţa democraţilor lui Plahotnoiuc, Năstase este gata să vinda Kremlinului voturile electoratului proeuropean si proromanesc.

Da, Nastase si Sandu au ajuns sa ceara voturi de la Kremlin , cei care au atacat R. Moldova in 1992 dar si Ucraina în cel mai barbar mod cu putinţă şi cu care lumea civilizată nu vrea nici să discute.

Doar Andrei Năstase este gata să arunce batista pe ţambalul integrării europene şi să se ia de brat cu PSRM controlat de liderul de la Kremlin, doar ca să-i satisfacă poftele naşului său de cununie Victor Ţopa si oligarhilor Platon si Filat.

In acest context chiar ar fi bune alegerile anticipate, ca falsii proeuropeni sa fie pedepsiti de electorat.

Mihaes Roman

1 COMENTARIU

  1. Din ce bani javro te primbli pe la munti, spunea ca nu ii ajunge salariul care e platit tot din buzunarul oamenilor

Comments are closed.