Natalia Morari, prinsă cu cioara vopsită: Ce a căutat jurnalista la sediul partidului lui Ilan Șor?

0
178

Jurnalista Natalia Morari este prima persoană din țară, care a îmbrăcat tricoul cu inscripția «Unde-i miliardul?», dar este în relații foarte apropiate cu protagoniștii Miliardomatului. 

Vicepreședintele Tineretului Democrat, Ion Harghel i-a amintit Nataliei Morari, în cadrul emisiunii Politica, de la postul de televiziune TV 8, despre o vizită privată, dar secretă, la domiciliul lui Ilan Șor. Inițial, Natalia Morari a dezmințit vehement această informație, însă insistența lui Ion Harghel a făcut-o să adopte un ton mai prudent, scrie hotnews.md.

”Ion Harghel: De ce nu i-ați întrebat pe cei din raportul Kroll unde-i miliardul? De ce nu l-ați întrebat pe Chiril Lucinschi sau pe pe Ilan Șor? Dumneavoastră ați fost la Ilan Șor acasă? Natalia Morari: Eu la Ilan Șor nu am fost acasă”, este prima parte a dialogului incendiar.

Ulterior, Natalia Morari a recunoscut că, totuși, frecventa sediul partidului condus de Ilan Șor: ”Deci, nu ați fost niciodată? Eu la Ilan Șor n-am fost ACASĂ. Eu nu țin minte să fi fost la Ilan Șor acasă. Eu am fost în sediul lui Ilan Șor”, a spus, într-un final, Morari. Ulterior, iritată de întrebările incomode, aceasta a cerut ca microfonul invitatului să fie închis.