Noi VEȘTI BUNE: Parlamentul European ar dori abolirea taxei de roaming între UE și Ucraina, Moldova și Georgia

3
66

Parlamentul European ar dori abolirea taxei de roaming între UE și țări ca Ucraina, Moldova și Georgia ca parte dintr-un efect de a face integrarea europeană mai atrăgătoare pentru statele cuprinse în programul Parteneriatul Estic.

Potrivit unui proiect de raport văzut de Europa Liberă, parlamentarii UE propun în cadrul așa-numitului „Parteneriat estic+”: „adoptarea de tarife unilaterale preferențiale suplimentare, abolirea tarifelor de roaming între țările partenere și UE și dezvoltarea broadband-ului de mare capacitate”. Taxele de roaming în interiorul UE au fost abolite la începutul vacanței de vară după dezbateri de peste 10 ani.

3 COMENTARII

  1. diaspora, si cei care calatoresc des prin Europa o sa inteleaga oare ca aceasta vine ca rezultat al stabilitatii si a unei guvernari pro-UE de la Chisinau?

  2. Adică vreți să spuneți că nu vom mai achita taxe enorme pe telefon cînd vom merge în vacanțe ? dapoi asta-i super, acum întrebare, dacă UE nu avea încredere în guvernarea de la Chișinău, mai veneau ei cu așa oferte ?

Comments are closed.