Pericolul NU a TRECUT! CUTREMURE de pământ la scară MONDIALĂ au fost PREVĂZUTE între 24 şi 27 octombrie

0
121

Pe 24 octombrie EVZ titra despre un fenomen special, şi anume: Soarele, Venus, Pământul, Luna şi Uranus sunt gata să se alinieze începând cu 24 octombrie, ceea ce ar putea provoca cutremure de pământ în zilele următoare. Grecia confirmă, scrie evz.ro.

Ditrianum, un site care se ocupă de anunțarea cutremurelor și este condus de cercetătorul Frank Hoogerbeets, indică faptul că alinierea planetară ar putea provoca cutremure de pământ la scară mondială între 24 şi 27 octombrie. Într-o scurtă declaraţie pe site-ul Web al Ditrianum se citeşte ceea ce urmează:”Geometria critică a planetei va declanşa probabil o mare activitate seismică, mai ales între 24 şi 27 octombrie, dar tulburări seismice sunt aşteptate în timpul ultimei săptămâni a acestei luni.”, potrivit Express.

Mai multe detalii puteţi citi aici: MARELE CUTREMUR este FOARTE APROAPE. Când vine seria-horror cu VALORI MARI PE SCARA RICHTER? Breaking news

Ce s-a întâmplat noaptea trecută în Grecia pare că face parte din previziunea relatată mai sus.

Grecia: Cutremur cu magnitudinea de 6,8 pe scara Richter, în Marea Ionică. Teamă în Puglia, Calabria, Sicilia. INGV (Institutul Naţional de Geofizică şi Vulcanologie): „Atenţie la tsunami, evitaţi plajele”

Centrul naţional de cutremure avertizează că pentru sudul Italiei alarma este de cod „portocaliu”. „Sunt posibile creşteri ale nivelului mării cu aproximativ 1 metru”. Cutremurul s-a resimţit şi în Campania

Un cutremur violent, cu magnitudinea de 6,8 pe Richter s-a petrecut în Marea Ionică, cu epicentrul în Zakynthos, Grecia. Serviciul geologic american a făcut cunoscut imediat acest lucru. Există temeri, de asemenea, în Puglia, Basilicata, Calabria şi Sicilia, deoarece şocul s-a răspândit şi a făcut să se cutremure pământul în cea mai mare parte a Mediteranei centrale. Este o alertă de tsunami în Marea Ionică şi în Adriatica de Sud.

Şocul a fost înregistrat la ora 00.54, la o adâncime de 10 km. A fost de asemenea simţit în Campania, de asemenea în provincia Ragusa. S-au primit multe apeluri de cetăţeni înspăimântaţi, în special locuitorii din etajele superioare ale clădirilor.

INGV avertizează că „alertă de tsunami a fost emisă pentru Grecia, dar şi pentru coastele din Calabria, Basilicata, Apulia, Sicilia (Marea Ionică). Alerta este portocalie: ”Posibilă creştere de aproximativ 1 metru a nivelului mării. Vă recomandăm să staţi departe de coaste şi plaje”.

Imediat după şoc, alarma s-a răspândit pe social media. Au fost numeroase relatări ale cetăţenilor care au simţit cutremurul, din Sicilia până la Basilicata, din Calabria până în Puglia şi chiar în Campania.

„Cel mai terifiant lucru este că nu pare să se termine”, mărturiseşte un utilizator. Mai mulţi utilizatori ai aplicaţiei Detectorul de cutremure (Sismoalert) au raportat şocul la 6 km de Catania, titrează La Repubblica.