Portalul Agora.md, afiliat PAS şi PPDA, DEMASCAT pentru tirajarea unui nou fals grosolan

0
202
Portalul Agora.md, afiliat PAS şi PPDA, tirajează un nou fals grosolan. Respectiva sursă media scrie, cu trimitere la un pretins martor ocular, că o coloană oficială ar fi fost implicată într-un accident rutier, produs în satul Negureni, raionul Telenești, scrie hotnews.md.
În background-ul ştirii, Agora scrie că „astăzi, prim-ministrul Pavel Filip și alți membri ai Executivului au mers în raionul Telenești”, insinuând că anume coloana guvernamentală ar fi implicată în accident.
Informaţiile oferite de poliţie arată, însă, altceva. Şi anume că accidentul s-a produs cu mai mult de o oră, înainte ca pe acolo să treacă și coloana oficială.
„Precizăm că accidentul dat s-a produs la orele 14.00, iar cortegiul prim-ministrului s-a deplasat pe porțiunea respectivă de traseu, la orele 15.00. Prin urmare, cortegiul nu are nici o legătură cu producerea accidentului rutier așa cum se insinuează de unele surse mass-media”, se arată într-un comunicat al IGP
Amintim că șoferul unui autoturism în care se aflau trei pasageri, inclusiv doi copii de nouă și, respectiv, 11 ani, a pierdut controlul volanului și mașina s-a răsturnat. Motivul accidentului încă nu a fost stabilit. Șoferul și cei trei pasageri au fost transportați la spitalul raional din Telenești cu diverse traumatisme.