Predicţie ŞOCANTĂ: În urmatorii 10 ani pe teritoriul Rusiei se vor forma câteva state noi

0
208

În următorii 10 ani, Federația Rusă risca să se dezintegreze, pe teritoriul său urmând să apară mai multe state. Totuși, președintele rus Vladimir Putin va păstra conducerea până la sfârșitul vietii sale, prezice Gherman Obuhov, fost disident sovietic și fondatorul Coaliției Internaționale Anti-Putin „Stop Fascismul în Rusia”, scrie paginaderusia.ro.

Obihov a comentat șansele ca Vladimir Putin să renunțe la  putere în Rusia.

„Putin pur și simplu nu va fi lăsat să plece de la putere, așa cum nu l-au lăsat nici pe Brejnev în perioada sovietică. În opinia mea el nu va pleca nicăieri și va rămâne președintele al unei Rusii inexistente. Mai devreme sau mai târziu Rusia se va dezintegra în mai multe state”, a spus Obuhov.

„Apropo, CIA a prezis prăbușirea Rusiei în urmatorii 10 ani. Au publicat ideea oameni care au lucrat pentru CIA în poziții înalte. Puteți crede, puteți să nu credeți, dar multe previziuni ale CIA au devenit realitate „, a spus el.

Potrivit disidentului, după prăbușirea Federației Ruse ar putea să apară „3-4 state, poate 10”. Obuhov a remarcat că în cazul dezintegrării Rusiei, este puțin probabil sa izbucneasca războaiele mari în fostele teritorii.

„Din punctul meu de vedere, nu văd premisele unor revolte sau războaie între aceste teritorii. Noii șefi de state aleși de popor vor avea o singura cale – sa vândă focoasele nucleare Statelor Unite pentru multi buni”, a spus el.