Presa română ÎI FACE PRAF pe susţinătorii lui Andrei Năstase de peste Prut: Sprijină instrumentul politic al unor infractori

1
210

Presa ieșeană critică dur sprijinul acordat de liderii filialei locale a Partidului Liberal candidatului PPDA la funcţia de primar de Chişinău, Andrei Năstase. Într-un comentariu publicat de portalul 7est.ro, se spune că Năstase este un personaj controversat şi “omul unor infractori”.

“Președintele filialei județene Iași a PNL, deputatul Costel Alexe, îl sprijină în alegerile pentru primăria Chișinăului pe Andrei Năstase, instrumentul politic al unor infractori din Republica Moldova, condamnați la ani grei de închisoare și fugiți în străinătate”, scrie portalul citat. „Deși e adversar intern al trupei deputatului Alexe, fostul șef al Arhivelor Naționale, istoricul Dorin Dobrincu, are același favorit pentru primăria de pe malurile Bâcului”, notează, de asemenea, sursa citată de timpul.md.

În continuare, portalul 7est.ro face o incursiune în biografia controversată a lui Andrei Năstase şi aduce mai multe reproşuri fruntaşilor liberali.

“Stimați tovarăși liberali, favoritul vostru Andrei Năstase a fost aliat , nu demult, cu oamenii Moscovei: actualul președinte Igor Dodon, un vechi și primitiv anti-român, și Renato Usatîi, omul mafiei de la Moscova și al serviciilor secrete rusești. Sau n-ați aflat despre asta, stimabililor Alexe & Dobrincu ? N-ați aflat nici că partidul amicului vostru a fuzionat cu partidul condus de un fost ofițer KGB, Nicolae Chirtoacă, ajuns ambasador în SUA pe vremea regimului condus de generalul comunist Voronin, și el un anti-român de peșteră ? Nici că unul dintre ”sponsorii” lui Năstase, Victor Țopa, a fost ministru în vremea lui Voronin ? N-ați aflat nici că milionarii care stau în spatele omului vostru au fost asociați în afaceri cu actualul jupân al Basarabiei, oligarhul Plahotniuc, dar nu s-au înțeles cu el de la împărțirea ”prăzii” și așa au ajuns în tabăra opusă?”, se întreabă autorul articolului.

În continuare, liberalii ieşeni sunt taxaţi dur pentru sprijinirea “aliatului politic al unor infractori”.
“Indiferent dacă Alexe și Dobrincu îl susțin pe omul infractorilor mai mici din prostie, din ticăloșie sau din alte motive, concluzia e aceeași: sprijinind public aliatul politic al unor infractori, dovedesc că n-au minte și obraz nici cât să conducă o turmă de oi, darămite un partid, un oraș, un județ sau o țară”, conchide 7est.ro.

1 COMENTARIU

  1. Hai ce e cu ttatru asta eftin pentru PR lui Nastase ce tot va victimizati ati intrat in competeie fiti buni si ducetio pina la capta cu bune cu rele.

Comments are closed.