Președintele Vladimir Putin S-A ÎNFURIAT! Ce are de gând?

0
146

Presedintele Vladimir Putin este ingrijorat, preocupat, nelinistit si furios. De ce? Din cauza a „crizei” din Statele Unite. „S-a ajuns intr-un punct, dincolo de care campania antirusa si anti-Trump, considerate pana cum o chestiune interna a SUA, poate fi declarata o problema de importanta mondiala”, spune liderul de la Kremlin, scrie incomemagazine.ro.

„La inceput, cand vedeam cum acest proces de lupta interna evolueaza in Statele Unite, ne-am amuzat. Astazi insa totul a devenit extrem de trist si ne nelinisteste profund, pentru ca este greu de imaginat pana unde pot ajunge acei oameni care genereaza astfel de prostii, de enormitati”, a adaugat Putin, referindu-se, desigur, la acuzatiile privind legaturile dintre Trump si Rusia.

Care este, de fapt, mesajul presedintelui rus? „Ca Moscova nu mai este dispusa sa asiste la acest spectacol si ca ridica tonul. Urmatoarea etapa – transformarea acestei chestiuni intr-o problema de politica mondiala. In ultima instanta, nu numai SUA pot folosi diferite evenimente de politica interna drept pretext pentru amestec in treburile interne ale altor tari”, a descifrat publicatia Vzgliad vorbele lui Putin.

„Americanilor li se spune ca Trump este incompetent si care are relatii cu rusii, iar opinia publica internationala afla ca Trump fie va declansa razboi pretutindeni, fie, dimpotriva, va retrage SUA din toate regiunile lumii, aruncand, astfel, in aer echilibrul de forte existent acolo. Dramatismul situatiei rezida in faptul ca este vorba de o lupta angajata cu presedintele celui mai puternic stat al planetei. O batalie in care adversarii lui Trump sunt dispusi sa recurga la absolut toate metodele. In aceste conditii, marile puteri mondiale nu pot ramane indiferente”, este de parere sursa citata.

In opinia publicatiei, satelitii SUA asteapta sa vada finalul conflictului: globalistii il vor „manca pe Trump sau Trump va respinge atacurile globalistilor si va intoarce nava americana in directia intereselor nationale. Elitele aliatilor din NATO mizeaza, in marea lor majoritate, pe inamicii lui Trump… Dar Rusia si China, Turcia si India nu pot astepta rezultatele acestei lupte interne din SUA. Ele trebuie sa inteleaga incotro se indreapta America, daca pot rezolva cu ea sau fara ea diferite probleme ale lumii”, si-a detaliat Vzgliad punctul de vedere.