PREVIZIUNI CRUNTE despre SFÂRȘITUL OMENIRII! Cel mai cunoscut om de știință RUPE TĂCEREA. Nimeni NU VA SCĂPA

0
85

Unul dintre cei mai importanți oameni de știință ai omenirii, Stephen Hawking, a făcut mai multe previziuni cu privire la viitorul omenirii, într-o serie de eseuri pe care nu a mai apucat să le publice, scrie evz.ro.

Stephen Hawking a susținut că în viitorul apropiat rasa umană așa cum o știm noi va dispărea, făcând loc unei rase de supraoameni, cei care vor avea calități net superioare.

Astro-fizicianul prezicea în eseurile sale, care au apărut post-mortem că persoanele cu posibilități fananciare ridicate vor putea să intervină în schimbarea ADN-ului lor și al copiilor.

„Sunt sigur că în acest secol, oamenii vor descoperi cum să modifice atât inteligența, cât și instinctele, cum ar fi agresivitatea”, scrie Stephen Hawking.

„Cel mai probabil vor apărea legi împotriva folosirii ingineriei genetice pe oameni, dar cei foarte bogați nu vor putea rezista tentației de a-și îmbunătății caracteristicile umane, cum ar fi memoria, rezistenta la boli si durata vieții”, mai scrie Hawking.

„Odată apăruți acești super-oameni, vor apărea probleme politice semnificative cu oamenii neîmbunătățiți, care nu vor putea să concureze cu ei. Probabil că vor muri sau vor deveni neimportanți. În schimb, va exista o rasă de ființe auto-create care se îmbunătățesc cu o rată tot mai mare”, a mai scris fizicianul.