Profesionalismul echipei alcătuite de avocatul Igor Popa dovedește buna credință a acestuia în raport cu clientul Vlad FILAT

0
304

Astazi a aparut stirea in legatura  cu comunicarea CEDO  catre Guvernul R.Moldova pe plingerea  depusa de catre Vlad Filat.

Biroul Asociat de Avocati Popa si partenerii, a venit cu un Comunicat de Presa la acest subiect.

-În pofida disensiunilor din ultima perioadă, ne exprimăm bucuria că prima plângere înregistrată de echipa noastră de avocați la Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru dl. Vlad FILAT (din 8 decembrie 2015, înregistrată sub nr. 11657/16) a fost comunicată Guvernului în legătură cu chestiuni deosebit de importante precum legalitatea arestării preventive (art. 5 din Convenție) și încălcarea prezumției de nevinovăție (art. 6 paragr. 2 din Convenție).

Echipa a fost formată în principal din avocații Igor Popa, Gheorghiță Mateuț și Lucian Criste.

Precizăm că echipa noastră de avocați este cea care a depus și a doua plângere adresată Curții Europene în numele dlui. Vlad FILAT (înregistrată în 9 august 2017 sub nr. 72114/17) care este în curs de soluționare.

Profesionalismul echipei alcătuite de avocatul Igor Popa dovedește buna credință a acestuia în raport cu clientul Vlad FILAT.