Răsturnare de situație în Marea Britanie. Cine ar putea să ia locul reginei Elisabeta a II-a

0
276

Majoritatea britanicilor îl vor pe prințul William viitorul rege și o treime consideră că Camilla Parker nu ar trebui să fie regină dacă prințul Charles va ocupa tronul regatului unit, scrie realitatea.net.

Aceeași sursă arată că mai mult de umătate dintre britanici și-ar dori ca prințul William să fie următorul succesor la tronul Marii Britanii, în timp ce doar o cincime și-ar dori ca tatăl său să preia tronul, datele apar într-un sondaj realizat de tabloidul britanic The Sun.

Exprimarea opiniei britanicilor vine în urma unei difuzări cu un documentar despre prințesa Diana, intitulat „Diana: In Her Own Words”.

Documentarul o arată pe prinţesa Diana, una din personalităţile cele mai îndrăgite de britanici. În al doilea rând, faptul că înregistrările cu fosta Prinţesă de Wales o arată pe acesta discutând franc despre relaţia lipsită de iubire pe care a avut-o cu prinţul Charles, despre relaţia acestuia cu Camilla Parker Bowles (care în prezent îi este soţie) dar şi despre presupusele ei aventuri amoroase.
Sondajul a fost realizat pe 2000 de persoane.