ROMAN MIHĂEŞ: Maia Sandu nu îl poate ataca pe aliatul său din „coaliţia monstruoasă”, Vladimir Voronin

3
254

Comentatorul politic Roman Mihăeș nu se arată surprins de coalizarea liderului PAS, Maia Sandu, cu comuniștii lui Vladimir Voronin.

„Studiind declaratiile din ultimul timp ale Maiei Sandu, inclusiv cea privind evenimentele din 7 aprilie ne dam seama ca nu este intimplatoare afilierea cu stinga prorusa”, scrie Roman Mihăeş, într-un comentariu publicat de platforma Vox Publika.

„Astfel Maia Sandu plaseaza pe pagina personala de pe facebook  urmatorul text: ”De ani buni ne întrebăm cine a deturnat protestul din 7 aprilie 2009 și de ce nu sunt pedepsiți cei care au maltratat tinerii în acele zile.

Răspunsul e la suprafață. Atât șefii, cât și executorii responsabili de acele atrocități, se regăsesc astăzi în cele două partide-gemene, zămislite de regimul comunist: Partidul Democrat și Partidul Socialiștilor.

Au nevoie unii de alţii ca să scape de justiţie. Dar acest lucru nu va dura la nesfârşit. Societatea este întotdeauna mai puternică şi iese învingătoare în lupta cu paraziții ei.”

Atrageti atentia, Maia Sandu nu spune nimic despre Vladimir Voronin si sefii organelor de forta care il serveau la acea vreme, care au admis sa fie distruse cladirile Parlamentului si Presedintiei, si care au instituit o teroare stalinista impotriva manifestantilor, dovada fiind zeci de dosare penale intentate pe fapte de tortura si abuz in serviciu.
Maia Sandu ataca doar liderii PD si PSRM, si cu asta totul e clar.
E limpede ca Maia Sandu nu il poate ataca pe aliatul sau de moment Voronin, cu care lupta impotriva sistemului de vot uninominal”, mai scrie Mihăeş.

 

 

3 COMENTARII

  1. Că bine a mai zis-o și el! Acum iată e clar care „Monstruasa coaliție” Sandu aici chiar a dat-o în bară!

  2. Maia Sandu fiind la PLDM ne spunea „Moldova fara comunisti, Moldova fara Voronin” Iar acum a ajuns sa semneze cu el acorduri comune. Deci ce o diferentiaza de alti politicieni care mint? A facut exact ca Iurie Rosca.

Comments are closed.