Silvio Berlusconi și-a cumpărat o nouă jucărie și vrea să reinventeze un campion mondial

0
179

Omul de afaceri care a scris istorie în fotbal, cu AC Milan, va investi la AC Monza, o echipă modestă din Italia. Fostul premier caută un punct de sprijin și s-a gândit la brazilianul Kaka, scrie evz.ro.

Lui Silvio Berlusconi, 82 de ani, i-a r evenit pofta de f otbal, după c e a părăsit f enomenul în 2017. Magnatul it alian a cumpărat la finalul săptămânii tr ecute clubul M onza, din lig a a 3-a, și ar e planuri mari. Fostul premier al Italiei vrea să ducă o echipă insignifiantă în f otbalul italian până în Serie A.

Pentru ast a, el a apelat la un f ost mar e jucăt or din perioada în c are p atrona A S M ilan. Este vorba despre brazilianul Kaka, fost câștigător al „Balonului de Aur”, în 2007. Mijlocașul ofensiv este ultimul fotbalist care a pus mâna pe râvnitul trofeu, înaintea începerii dominației Lionel Messi – Cristiano Ronaldo.

Campion mondial în 200 2, Kak a s-a r etras din f otbal și a juc at ultima dată în 201 7, pentru grup area Orlando Cit y (SUA). Ar put ea însă reveni, pentru a-i f ace un favor lui B erlusconi, după cum anunță jurnaliștii din „ Cizmă”. Alături de omul de af aceri, la formația din M onza v a v eni și celebrul A driano Galliani, e xpreședinte al Milanului.