Simona Halep. Cum a „contribuit” Maria Şarapova la relaţia de dragoste a româncei

0
206

Bărbatul misterios care o însoţeşte pe Simona Halep în vacanţa din Italia este un fost jucător de tenis profesionist! Iubitul numărului 1 mondial se numeşte Radu Marian Barbu, un om implicat în mai multe proiecte din tenis, scrie realitatea.net.

Simona şi Radu s-au cunoscut datorită faptului că se învârteau într-un cerc comun de prieteni. Fostul jucător de tenis are mai mulţi amici pe care constănţeanca îi ştie foarte bine, printre care se numără şi Horia Tecău, Victor Crivoi sau Andrei Pavel, actualul antrenor al Simonei, conform Mediafax. Barbu a studiat la Texas Christian University şi a evoluat pentru colegiul respectiv în campionatul universitar nord-american. El a mai ocupat şi funcţia de director al unui turneu ITF desfăşurat la Piteşti.

Un apropiat al celor doi a dezvăluit că aceștia și-au început relația după ce Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open, de Maria Sharapova. Barbu ar fi ajutat-o pe jucătoare să treacă peste dezamăgirea eșecului de la New York, iar, apoi, a sprijinit-o de la distanță în circuitul asiatic, atunci când ea a devenit lider mondial.

”Au doar câteva luni de când sunt împreună și mai mult nu s-au văzut. Ea a fost ocupată cu turneele, el, cu treburile lui.

Se știu de mai multă vreme, dar s-au apropiat după ultimul turneu din State la care a luat parte Simona. Cred că e vorba de US Open, turneul la care Simona a trăit dezamăgirea să fie eliminată de Maria Sharapova încă din primul tur.

El a liniștit-o, a ajutat-o să treacă peste dezamăgire, au stat și au vorbit de tenis. Și, din vorbă în vorbă, și-au dat seama că au pasiuni comune, în cel mai mic amănunt. Amândoi iubesc aceleași lucruri: adică tenisul și copiii. Iar relația lor a venit apoi ca ceva firesc”, a dezvăluit o sursă apropiată de cei doi, pentru Spy News, preluat de Digisport.