Şocant! O actriţă iubită din România s-a sinucis după ce a văzut factura la căldură

0
114

O actriţă îndrăgită din România şi-a pus capăt zilelor, după ce a văzut cât avea de plătit la căldură.

Îndrăgita acrtiţă Stela Popescu Temelie, din Galaţi, şi-a pus capăt zilelor în urmă cu 9 ani, cuprinsă de groaza că nu avea bani să plătească factura la căldură, potrivit antena3.ro.

”A venit taxa la căldură peste două milioane şi ceva, aproape trei milioane. S-a speriat aşa de tare că a zis că o lasă fără bani. Plângea că rămâne fără bani. I-am zis să-i dea pe toţi că peste câteva zile vine o nouă pensie şi-şi revine sau dacă nu la prima, la a doua, să nu mai plângă pentru banii aştia”, povestea, atunci, o vecină a femeii.

Femeia s-a aruncat în gol de etajul 4 al blocului in care locuia.

”Era o actriţă extraordinar de talentată, putea să facă şi dramă şi comedie. Şi era un copil mare cu un suflet imens şi cu care viaţa nu a fost întotdeauna foarte generoasă, ea merita mult mai mult de la viaţă. Suntem foarte prost plătiţi, cred că niciunul dintre noi nu are puşi deoparte bani pentru bătrâneţe şi când ajungi într-o situaţie din asta, limită, începe disperarea. Dumnezeu să o odihnească în pace şi să-i ierte gestul pe care l-a facut, mai ales că era fiică de preot”, povestea Liliana Lupan, actriţă la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galaţi, fostă colegă.

Soţul femeii, actorul şi regizorul Lucian Temelie, a murit în toamna anului 2007, astfel ca aceasta nu mai avea alt spijin.