SONDAJ realizat de americani: Dodon, Sandu, Năstase și Filip, politicienii în care cetăţenii au cea mai mare încredere

2
87

Președintele Igor Dodon continuă să se bucure de cea mai mare încredere a moldovenilor – 26%, potrivit celui mai recent sondaj, realizat de Institutul Republican Internațional din SUA. El este urmat de liderul PAS, Maia Sandu (19%), președintele Platformei DA, Andrei Năstase (6%), prim-ministrul Pavel Filip (6%), președintele PSRM, Zinaida Greceanîi (5%).

În liderul PDM, Vlad Plahotniuc, au încredere 4% dintre participanții la sondaj. Acesta l-a depășit pe președintele PCRM, Vladimir Voronin, creditat cu 3% încredere. În șeful Partidului Nostru, Renato Usatîi, își pun speranțele 2% dintre moldoveni, iar primarul suspendat al Capitalei, Dorin Chirtoacă, este la același nivel după încrederea moldovenilor cu primarul de Orhei, Ilan Șor, ambii au câte 1% rating, scrie evenimentul.md.
Sondajul a fost efectuat în perioada 23 septembrie – 17 octombrie 2017 pe un eșantion de 1514 de respondenți. Marja de eroare este de +/-2,5%.

2 COMENTARII

  1. Numai ca din astia patru numai pe Filip il vedem sa faca ceva concret pentru Moldova. Ceilalti asa, mai mult cu vorba.

Comments are closed.