Soţul i-a zis să-l îngroape cu toţi banii, în sicriu. Soţia i-a pus o cutie, ce era înăuntru a şocat

0
146

O poveste interesantă şi ciudată vine din Scoţia. Un bătrân foarte bogat, care simţea că nu mai are mult de trăit din cauza stării de sănătate precare, a pus-o pe soţia lui să jure că-l va îngropa cu toţi banii lui, în sicriu. Femeia i-a promis că aşa va face, scrie realitatea.net.

La puţin timp distanţă, bărbatul avea să moară, iar momentul adevărului venise pentru „jumătatea” omului. Îl va îngropa cu toţi banii lui sau va păstra averea pentru ea şi pentru restul familiei? La funeralii, la finalul slujbei, chiar când se pregăteau să lase jos capacul sicriului, văduva îndurerată a strigat „Staţi!”.

Soţia s-a apropiat de coşciug şi a pus înăuntru o cutie de pantofi. Apoi, femeia a revenit lângă o prietenă care o consola. Mirată, amica a întrebat-o: „Chiar ai pus toţi banii lui acolo?”. Răspunsul a făcut înconjurul reţelelor de socializare: „Sigur că da. Sunt o femeie credincioasă, nu-mi pot trăda soţul. Am transferat toţi banii lui în contul meu, apoi i-am scris soţului un cec cu toată această sumă. Cecul l-am băgat în cutia de pantofi”. Ironici, mulţi internauţi au întrebat: „Oare cum va încasa decedatul acest cec?”.