Blogger: Sper că autoritățile germane vor furniza informațiile despre veniturile și impozitele plătite de Năstase

0
45

Bloggerul Corneliu Gandrabur speră că autoritățile germane, dar și Fiscul din Moldova vor furniza informații privind veniturile reale ale liderului PPDA Andrei Năstase, dar și impozitele plătite de acesta și colegii săi din blocul politic ACUM. O interpelare în acest sens a fost depusă de către deputatul PDM Sergiu Sîrbu.

«Eu apreciez și susțin inițiativa deputatului Sergiu Sîrbu și sper că autoritățile competente vor furniza informațiile cerute și nu se vor ascunde sub vreo fustă, pentru că și noi avem dreptul să cunoaștem de unde Andrei este milionar, are case în Moldova și Germania, mașini scumpe, bani de buzunar și pentru amante, dar și buget pentru călătoriile sale frecvente la Frankfurt și la vila nașului său de călătorie», a scris Gandrabur pe blogul său.

Amintim că deputatul Sergiu Sîrbu vrea să afle de la instituţia fiscală din Germania dacă Andrei Năstase a obţinut permis de şedere sau oricare drepturi de muncă pe teritoriul Germaniei, precum şi calitatea de rezident fiscal. Totodată, alesul PDM întreabă dacă lista proprietăţilor declarate de liderul PPDA în Germania corespunde cu cea prezentată în Republica Moldova.