Starea de sănătate a Regelui Mihai S-A AGRAVAT. Anunţ OFICIAL de la Casa Regală

0
74

REGELE MIHAI I. Starea generală a Regelui Mihai I s-a agravat și prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței, potrivit unui comunicat oficial al Biroului de presă al Majestății Sale Regele Mihai I. Principesa Moștenitoare Margareta s-a întors în Elveția, pentru a fi alături de Regele Mihai, scrie realitatea.net.

REGELE MIHAI I. Altețele Lor Regale Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au revenit în Elveția aseară, la reședința privată a Majestății Sale‬, informează Biroul de presă al Majestății Sale Regele Mihai I.

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat și prezintă „o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenței”.

De ce NU vor mai fi publicate fotografii cu Regele Mihai

REGELE MIHAI I. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestății Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui și pentru a primi sfatul lor în circumstanțele actuale, mai informează sursa citată.

Anterior, un buletin de sănătate transmis public în august 2017 anunţa că Regele Mihai I „continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia”. De asemenea, la reşedinţa privată, anunţa aceeaşi sursă, continuau să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate de Biserica Ortodoxă Română.

„Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună”, adauga Casa Regală, la acea vreme.

Regele Mihai I are 96 de ani.