Telefonul la care visai acum 10 ani vine în 2018 și ar putea schimba tot ce știai

0
169

Cel mai nou terminal de la Samsung va fi prezentat abia in primavara, dar pana atunci zvonurile il anunta drept un smartphone important din trei puncte de vedere, scrie Playtech.

Samsung Galaxy S9 va fi lansat dupa ce iPhone X va fi deja stabilizat in piata si la aproximativ un an dupa Galaxy S8. Totodata, se vehiculeaza ca va fi disponibil in doua versiuni, ca pana acum, si ca va prelua din noutatile aduse de Galaxy Note 8. De regula, Samsung anunta un nou smartphone in preajma Mobile World Congress, ceea ce inseamna in februarie – martie 2018.

Pana atunci, despre galaxy S9 se mai zvoneste ca va avea Qualcomm Snapdragon 845, cel mai bun procesor de anul viitor, si sud-coreenii au exclusivitate pentru el. De asemenea, nu va lipsi o versiune Exynos. Ecranul versiuni mai mici de Samsung Galaxy S9 va fi de 5,8 inci, pe cand S9 Plus va avea unul de 6,2 inci. Din nou, aici nu ar fi nicio modificare fata de anul acesta.

Totusi, noul telefon Samsung ar avea o tehnologie noua a ecranului S-AMOLED, denumita „Sunflower”. Si aceasta este prima noutate importanta. Odata cu iPhone X pe piata, pentru care tot

Samsung produce ecranele AMOLED, se prea poate ca sud-coreenii sa incerce sa se distanteze mai mult fata de competitie. Pana acum, telefoanele lor au avut cele mai bune display-uri, atat ca nivel de luminozitate, cat si ca redare a detaliilor.