Tina Turner a fost obligată să meargă la un bordel, chiar în noaptea nunţii!

0
144
ZURICH, SWITZERLAND - MAY 14: Tina Turner looks on during the presentation of the music project 'Beyond - Three Voices For Peace' on May 14, 2009 in Zurich, Switzerland. The CD contains a spiritual message by Tina Turner. (Photo by Miguel Villagran/Getty Images)

Ajunsă la aproape 79 de ani, Tina Turner a făcut dezvăluiri despre relaţia pe care a avut cu Ike Turner, cel care i-a fost soţ între anii 1962 şi 1978, scrie click.ro.

Artista îşi va lansa în curând autobiografia, „My Love Story“, în paginile căreia se plânge de abuzurile la care era supusă de fostul ei soţ. Chiar de la început, Tina Turner afirmă că nimeni nu îşi poate imagina cât de groaznic era Ike şi ce comportament dubios avea din cauza consumului de droguri.

Din spusele artistei, Ike o bătea des, iar în unele zile, după ce îi aplica diferite corecţii fizice, o obliga să întreţină relaţii sexuale cu el. Cei doi s-au despărţit în 1976, după ce Tina Turner a fost bătută cu bestialitate de soţul ei, iar divorţul s-a pronunţat doi ani mai târziu.

Citește aici întreaga mărturisire a celebrei artiste!