Tudor Ulianovschi va participa astăzi, la Luxemburg, la reuniunea miniștrilor de externe

2
160

Ministrul Afacerilor Externe şi Integrării Europene, Tudor Ulianovschi, va participa, astăzi la reuniunea miniștrilor de externe în formatul Parteneriatul Estic – Uniunea Europeană, care se va desfășura la Luxemburg.

Unul din subiectele de bază de pe agenda reuniunii, care va fi prezidată de șefa diplomației europene, Federica Mogherini, se referă la implementarea celor 20 Obiective ale Parteneriatului Estic pentru 2020, potrivit unui comunicat al MAEIE, citat de Radio Chișinău.

Participanții vor discuta și despre celebrarea în 2019 a 10 ani de la lansarea acestui program al UE destinat celor șase foste state sovietice: Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova și Ucraina.

Agenda șefului diplomației moldovene mai include o serie de întâlniri cu reprezentanți ai Asociației băncilor si bancherilor, Asociației fondurilor de investiții, Camerei de Comerț şi ai Comisiei de supraveghere a sectorului financiar din Luxemburg.

2 COMENTARII

  1. Ministru ista deodată aveam cam dubii că va lucra bine, acum văd că-și face munca destul de bine și chiar merită să fie și în următorul Guvern.

  2. Cred ca e cel mai activ ministru de externe care tara noastra a vut vreo data de la declararea independentei, munceste fara odihna, harnic foarte e omul.

Comments are closed.