TV 8 şi Jurnal TV sunt frați, dar brânza e pe bani

0
478

Aseară Năstase s-a produs la PRO TV. De data asta a fost mult mai atent la ce spune. S-a developat că minte despre faptul ca PPDA e persecutat, a declarat că nu a înaintat candidaţi în cele 10 primării la locale si a recunoscut că nu a văzut o miză.

A încercat să evite întrebările capcană despre alianţa dintre PAS şi PPDA. A descoperit astfel că este vulnerabil și se teme că Maia nu-l mai ea în alianță. Lorena i-a atras atenția că în majoritatea sondajelor PPDA nu trece pragul electoral. Mai mult ca sigur a mințit că PPDA a comandat sondaje, în care, spune el, partidul trece pragul electoral. De ce nu face publice cifrele cum face PD, de exemplu?

Doamna Maia vă felicit, puteți să-i dictați lui Nastase orice condiții de alianță, va accepta și 3 de la PAS contra unul de la PPDA. Năstase vrea cu orice preț în Parlament, vrea imunitate. Iar echipele Filat/Lucinschi/Maia Sandu cu TV 8 şi Ţopii/Năstase cu Jurnal TV nasc greu alianţa preelectorală. Pentru că azi sunt aliaţi şi au interese comune. Dar în viitorul Parlament s-ar putea să se despartă.

Autor: Roman Mihăeş