Ultima previziune a Babei Vanga. El este românul care va conduce țara în război

0
717

Baba Vanga, pe numele real Vangelia Gushterova, a fost o celebra clarvazatoare din Bulgaria. Ultima ei previziune, inainte de a muri, in 1996, s-a referit laRomania.

“Eu sunt foarte mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste, care mi-a venit de Sus. Sa fie despachetata in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 si, in cel mult o luna de zile, sa fie dusa celui la care voi face referire. Daca nu se va putea ajunge la el, sa fie data celor din preajma sa. In bucuria acestei lumi, in Romania va veni cel promis lumii. Se va bucura intregul Pamant de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii lui, pana cand va veni ceasul sau. Cu puterea de Sus va fi daruit.Pamantul, Apa, Focul ii vor veni in ajutor.

O data cu venirea lui in aceasta lume, tot ceea ce este construit pe minciuna se va narui. Toate acestea se vor petrece in anul 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primii care il vor recunoaste vor fi cei din poporul sau, poporul din care el a iesit. Drept rasplata, el va aduce acest popor pe cea mai inalta culme a desavarsirii, din intreaga lume. Acest popor va deveni o adevarata pilda pentru toate popoarele pamantului. El nu va veni cu un cal viu, ci cu un cal din fier, pe care singur il va manui”, scrie Jurnalul de Maramures.

Conform astrologului Stavrou, specialist in stiinte ezoterice mesajul lasat de baba Vanga se adreseaza unui ”Mesia” nascut pe 24 ianuarie 2005. Asta inseamna zodia Varsator, o zodie compatibila cu cea a Romaniei. Acesta este un conducator razboinic, dar iubitor de dreptate, care la varsta de 33 de ani va ajunge la plenitudinea capacitatilor sale. Adica in 2038, ultimul an al razboiului prevestit de Nostradamus.  Romania va fi condusa atunci de razboinicul despre care vorbeste Vanga.

Sursa: bzi.ro