Un artist român renunţă la religia ortodoxă: „…Pentru urâțeniile pe care le face Biserica”

0
149

Un artist român renunţă la religia ortodoxă „în semn de protest” faţă de atitudinea pe care Biserica a adoptat-o şi a promovat-o înainte de referendumul pentru redefinirea familiei, scrie realitatea.net.

Marius Popa, fostul solist al trupei „Jukebox” a anunţat că renunţă la religia ortodoxă, ca reacţie, spune el, la atitudinea pe care a afişat-o Biserica în contextul referendumului pentru redefinirea familiei, potrivit Libertatea.

Artistul consideră că credinţa nu are legătură cu manipularea politică, pe care Biserica a afişat-o înainte de Referendum.

„În semn de protest pentru toate urâţeniile pe care Biserica Ortodoxă Română le face, de la manipulare la politică, trecând prin fariseism, imoralitate şi lăcomie, renunţ la religia mea ortodoxă începând din acest moment! Nu sunt ateu, dar nu pot gira în niciun fel ipocrizia. Credinţa şi inima bună nu au legătură cu o afacere sumbră coordonată de ipocriţi îmbrăcaţi în sutane”, este mesajul pe care fostul rocker de la „Cronica cârcotaşilor” l-a transmis fanilor.