Un CELEBRU PREZENTATOR TV primește LOVITURĂ după LOVITURĂ. A ajuns de URGENȚĂ la spital

0
130
Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu au tras o sperietură cu micuța lor, Petra. Pentru că fetița s-a Fetița de un 1 an și 5 luni a fost extrem de răcită și a avut nevoie de intervenția medicilor.

„M-am speriat îngrozitor! Petra nu a avut nimic până acum și nu am știut cum să reacționez. În prima fază, a răcit puternic, probabil din cauza mea și a lui Mădălin căci și noi ne-am luptat cu o gripă extrem de păcătoasă în ultima lună. Am ajuns la spital cu ea, atât de grav a fost totul. Medicii au consultat-o și, imediat, au decis să îi administreze un tratament care să o vindece”, a povestit Cristina Șișcanu, pentru wowbiz.ro.

Din păcate, problemele nu s-au încheiat aici. La numai câteva zile după ce s-au întors de la spital, Petra s-a simțit din nou rău: „După răceală, Petra a făcut stomatită. Sărăcuța abia respira, nu putea să înghită nimic, vă spun sincer că îi dădeam să mănânce într-o oră și ceva. M-am panicat iar! Este greu pentru o mamă să-și vadă copilul suferind. Nu vă spun prin ce stări am trecut. În fine, am sunat iar la doctor, iar acesta mi-a recomandat să-i suplimentez copilului meu tratamentul medicamentos. Din fericire, starea micuței s-a ameliorat încer, încet și chiar și-a revenit. Acum, greul a trecut, ea este mai bine și atât eu, cât și Mădălin ne-am mai liniștit”.