Un nou SONDAJ electoral: Ceban, Năstase şi Ţîcu în TOP 3

0
214

Cei mai potriviţi oameni pentru a ocupa funcţia de primar al oraşului Chişinău sunt socialistul Ion Ceban, ministrul de Interne Andrei Năstase şi deputatul Octavian Ţîcu. Asta arată rezultatele unui sondaj realizat de Compania Intellect Group şi prezentate astăzi publicului, scrie tvrmoldova.md.

24% dintre respondenţi consideră că Ion Ceban este cel mai potrivit pentru funcţia de primar, în timp ce alte 13% l-au favorizat pe Năstase. 10 procente dintre respondenţi nu au încredere în nimeni.

Următorii în clasament sunt Octavian Ţîcu şi liberalul Dorin Chirtoacă. Pe Octavian Ţîcu îl consideră cel mai potrivit primar 4% dintre participanţii la sondaj, iar pe fostul primar Dorin Chirtoacă – doar 2.

Participanţii la sondaj mai cred că starea drumurilor, salubrizarea străzilor, starea ecologică a oraşului şi preţul produselor alimentare sunt cele mai mari probleme ale oraşului Chişinău.

Sondajul a fost realizat în perioada 17-24 septembrie curent în Chişinău şi suburbii. La el au participat peste o mie de persoane cu vârsta de peste 18 ani, iar marja de eroare este de  +-3%.