Unde dai și UNDE CRAPĂ! Un deputat comunist critică aprig Prima Casă, dar fiica sa este beneficiară a acestui program!

0
134

Deputatul PCRM Elena Bodnarenco este un critic înverșunat al Programului național Prima Casă, derulat de Guvernul Filip, dar propria sa fiică este beneficiară a acestuia. Subiectul a fost abordat aseară, în cadrul emisiunii Bună Seara, de la postul de televiziune Moldova 1. La talk-show au participat exponenți ai PDM, PLDM, PSRM, PCRM și PL, scrie timpul.md.

”Eu nu apreciez programul Prima Casă”, i-a spus Elena Bodnarenco deputatului PDM Sergiu Sîrbu, care vorbea despre realizările Guvernului Filip și proiectele sociale derulate de acesta.

În replică, Sergiu Sîrbu a declarat că fiica Elenei Bodnarenco este unul din beneficiarii Programului Prima Casă

”Adică, dumneavoastră nu apreciai Programul Prima Casă, dar fiica dumneavoastră a luat credit în cadrul programului”, a spus Sergiu Sîrbu.
Deputatul PCRM nu a negat faptul expus de Sergiu Sîrbu: ”Într-adevăr, fiica mea a procurat un apartament cu 740 de mii de lei, în credit, cu Prima Casă”, a recunoscut alesul comunist.

„Să știți că noi ne bucurăm pentru toți cei peste 600 de beneficiari ai Programului Prima Casă, deoarece acesta este un program inovativ pentru  Republica Moldova„ a replicat Sergiu Sîrbu.