Usatîi, LUAT PESTE PICIOR de Andrian Candu: Ne-a obișnuit cu fantasme, teorii de conspirație și ceea ce ține science fiction

2
108

Președintele Parlamentului, Andrian Candu, face glume pe seama liderului formațiunii ”Partidul Nostru”, Renato Usatîi și îi propune să scrie romane fantastice.

”Usatîi ne-a obișnuit cu fantasme și teorii de conspirație și ceea ce ține science fiction. Eu i-aș sugera, luând în considerare că tot nu are ce face, să se apuce să scrie niște cărți. Poate va reuși ca scriitor, dacă nu a reușit ca om politic”, a spus Candu, citat de democracy.md.

Reacția vine după ce presa l-a rugat să comenteze acuzațiile lui Usatîi, precum că liderul PDM, Vlad Plahotniuc, ar fi vizat de Interpol în două dosare. Andrian Candu a precizat că este o informație falsă.

2 COMENTARII

  1. haha, daca Usatii n-a reusit in politica, si nici in alte domenii… si mai nu i s-a rupt „in afara de banditism”! asta a fost tare)
    dupa filmuletele lui Usatii, nici de scriitor fantast nu este bun
    o sa-l citeasca doar Borea Tigan!

  2. Rusii is tari la toto felul de teorii conspirationiste si propaganda. Usatii are de la cine invata, se vede ca plateste binisor oamenilor de acolo.

Comments are closed.