„Vanea Pisateli” despre interviul killerului Vitalie Proca de la Jurnal TV: Renat nu înțelege că mai devreme sau mai târziu o să i se termine banii și va fi șantajat

2
328

Interlopul Ion Druță, alias „Vanea Pisateli”, vine cu o replică către discipolul său, killerul ratat Vitalie Proca, menționând că acesta a ales să joace rolul de actor în ceea ce ține de interviul său pentru Jurnal TV și că adevărul va ieși la iveală. Totodată, Pisateli îl atenționează pe Renato Usatîi că va fi șantajat de membrii familiei lui Proca.

„Ceea ce a început Proca să facă, știind că n-o să mai iasă de acolo, că este bolnav, sau face niște înțelegeri, niște momente de astea. Pur și simplu și Renat nu înțelege că mai devreme sau mai târziu, o să i se termine banii și va fi șantajat”, a declarat Pisateli pentru portalul de investigații Zeppelin.md.

„Proca și cu familia asta a lui face toate prostiile astea. O să trebuiască mulți bani să dea Renat la toată familia asta a lor. Că asta-i o prostie, ceea ce s-a apucat Renat să facă împreună cu ei. Ăștia-s ca țiganii, n-o să se dea jos din spatele lui Renat. Iată ce vreau să-i spun și lui Renat, și lui Proca. Dacă Proca a considerat așa, că vrea să fie actor și nu știu ce, dreptatea o să iasă la iveală”, a adăugat Vanea Pisateli.

Recent, Jurnal TV a difuzat un interviu cu Vitalie Proca, în care acesta a recunoscut că a tras în bancherul Gherman Gorbunțov. Deși anchetatorii și martorii din dosar îl indică pe Renato Usatîi, Proca afirmă că în spatele crimei ar sta liderul PDM, Vlad Plahotniuc. Iar mai mulți experți și jurnaliști au atras atenția că mesajele killerului par să fie regizate.

Interlopul Ion Druță a depus anterior mărturii în care confirmă că Renato Usatîi este cel care a comandat asasinarea lui Gorbunțov.

via timpul.md

2 COMENTARII

  1. e clar de la ânceput că Usatîi a plătit familiei pentru acest interviu, iar pe lângă asta și JTV-lui și altor politicieni pentru a forța tema!

  2. adevărul are mai multe laturi! E bine că se arată și asta – nu doar ceea ce a spus Proca din numele lui Usatîi!

Comments are closed.