Veste-surpriză după US OPEN. Simona Halep a învins-o pe Maria Şarapova

0
81

Simona Halep a fost votată de fani jucătoarea cu cea mai frumoasă ţinută de la US Open, ultimul Grand Slam al anului, unde românca a fost eliminată în runda inaugurală de către Maria Şarapova, scrie realitatea.net.

Simona Halep a câştigat clar, cu 52,01% dintre voturi. Ţinutele retro create de artistul american Pharrell Williams pentru Adidas au atras într-adevăr numai cuvinte de laudă la New York. „Cea mai bună linie vestimentară a ultimilor ani”, scria reputatul jurnalist New York Times, Ben Rothenberg, conform Mediafax.

Halep a purtat varianta cu fustă plisată şi maiou, în timp ce Muguruza, de exemplu, a optat pentru o rochie mai simplă şi mai dreaptă. În topul celor mai bine îmbrăcate jucătoare, Simona a depăşit-o pe Maria Şarapova, cea care a eliminat-o în set decisiv încă din primul tur. Rusoaica a fost votată de 37,47% dintre fani, cu a ei ţinută neagră cu cristale Swarovski.

Pharrell a oferit culoare echipamentului alb cu tuşe de roşu, galben şi albastru. Simona Halep, Garbine Muguruza, Jo Wilfried Tsonga şi Sascha Zverev sunt câţiva dintre cei care au purtat haine din această linie.