Vlad Plahotniuc, despre interviul asasinului Proca: Regizorii acestui episod murdar, care se ascund peste hotarele ţării, au ajuns total lipsiţi de imaginaţie

3
67

Opinia publică a auzit ce spune un criminal ordinar, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului, iar un alt expert în interpretarea vorbelor criminalului, Igor Dodon a completat-o pe Maia Sandu cu o abordare filizofică. Aşa a comentat liderul PDM, Vlad Plahotniuc, reacţiile Maiei Sandu si a lui Igor Dodon la interviul ucigașului Proca.

„Am avut o săptămână activă la reacţii şi declaraţii aberante. Referitor la aceste declaraţii, săptămâna trecută opinia publică a auzit ce spune un criminal ordinar, condamnat la 21 de ani de închisoare, apoi cum psihanalizează Maia Sandu spusele criminalului şi împărtăşeşte poziţia acestuia. Apoi un alt expert în interpretarea vorbelor criminalului, Igor Dodon a completat-o pe Mai Sandu cu o abordare filizofică. În final, o parte a presei, care spune că este presa liberă, a susţinut spusele acestui ucigaş de parcă ar fi participat direct la tot ce a declarat şi a relatat interlopul. Regizorii acestui episod murdar, aceşti „curajoşi”, care se ascund după hotarele ţării au ajuns total lipsiţi de imaginaţie şi de teme de atac şi fabrică diverse scenarii. Din istoria PDM, eu cunosc că oponenţii au lovit în partid, atunci când partidul a fost puternic şi l-au ignorat atunci când partidul nici nu a intrat în Parlament. Noi vom avea grijă ca concurenţii să aibă întotdeauna ocupaţie”, a precizat Vlad Plahotniuc, citat de publika.md.

3 COMENTARII

  1. Eu nuștiu în general cine crede în ceea ce spune criminalul și killerul Proca, cum măi dacă ești teafăr la cap să crezi în ceea ce spune un ucigaș, a ?

  2. Abordarea filozofică a lui Dodon, nu este o noutate pentru noi, dar Maia Sandu să coboare la nivelul unui criminal, citîndul pe acesta, la asta sincer nu m-am așteptat.

Comments are closed.