VLAD PLAHOTNIUC: PDM are ambiția de a se consolida ca principala forță politică din Republica Moldova

5
258

Consiliul Politic Național al Partidului Democrat a finalizat miercuri alegerea vicepreședinților, componenței consiliului executiv, a secretarului general, componența biroul permanent, structura noii organigrame interne și a departamentelor de specialitate.

În urma acestor alegeri, PDM devine un partid mai puternic și are ambiția de a se consolida ca principala forță politică din Republica Moldova, a declarat în urma ședinței, liderul formațiunii, Vlad Plahotniuc.

„La ședința Consiliului am finalizat, practic, procesul de alegere și de construcție internă a partidului. Aceste alegeri au arătat continuitate și deschidere din partea Partidului. Sunt două elemente care arată ambiția de a crește și a se consolida ca principala forță politică în Republica Moldova”, a menționat Vlad Plahotniuc, citat de timpul.md.

Au fost aleși lideri politici afirmați dar și persoane noi care au ambiția să se afirme în perioada imediat următoare. Toți cei aleși au o experiență profesională importantă și și-au demonstrat competență în domeniilor de activitate și au fost aleși în urma propunerilor venite din teritoriu, a mai adăugat liderul PDM.

Totodată, el a arătat că membrii PDM nu au doar privilegii, dar în primul rând responsabilități. ”În acest sens Consiliul a aprobat o nouă organigramă și a stabilit atribuții și responsabilități în dreptul fiecărui membru. Cine reușește să țină pasul cu aceste atribuții și responsabilități, desigur va beneficia și de suportul partidului. Cine nu – va fi dat la o parte prin procesul selecției a celor mai buni”, a adăugat Plahotniuc.

PDM devine un partid tot mai puternic și se conduce de trei obiective majore, a concluzionat Vlad Plahotniuc: „PDM devine un partid mai puternic deoarece se unește în jurul a trei mai dimensiuni și obiective – să promoveze reforma clasei politice, să se organizeze mai bine în perspectiva alegerilor parlamentare viitoare și să se deschidă mai mult către oameni”, a ținut să precizeze președintele formațiunii.

Via timpul.md

5 COMENTARII

  1. deja s-a consolidat ca principala forta… or sustinerea deplina a UE si SUA bate criticile opozitiei frustrare dupa putere!

  2. In PDM se schimba cel mai des conducerea, schimbarea conducatorilor este unul din principiile democratiei.

  3. Mă uit cum încep să facă curățenie în partid, cum pun oameni profesioniști în funcțiile de conducere, cum lucrează și echipa de la guvern, eu cred că au toate șansele ca PD să devină cel mai puternic partid din țară, dacă deja nu-i cel mai puternic și mai organizat

  4. Ambitie, care poporul inca nu o poate descifra. Dar Plahotniuc este strategul de care are nevoie RM acum in luota pentru un viiotr mai prosper.

Comments are closed.