VSTE BUNĂ: Proiectul „Bunicii Grijulii” s-a extins în raioanele Vulcănești, Cahul, Ceadâr-Lunga și Comrat

0
143

Proiectul „Bunicii Grijulii” continuă să se extindă în raioanele Republicii Moldova. La începutul lunii septembrie, proiectul s-a extins în raioanele Vulcănești, Cahul, Ceadâr-Lunga și Comrat, scrie telegraph.md.

În semn de apreciere pentru efortul pe care îl depun aproape în fiecare zi în vederea implementării proiectului, angajații din cadrul subdiviziunilor Poliției Naționale și Bunicii Grijulii, cât și copiii care au participat la concursul cu genericul ”Bunicii Grijulii – prietenii mei din comunitate” au fost premiați cu diplome de merit și distincții polițienești, înmânate de șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, dl Gheorghe Cavcaliuc.

La eveniment, Președintele Asociației Obștești ”Bunicii Grijulii” a oferit fiecărui Bunic Grijuliu cartele de reducere la Farmacia Familiei și rețeaua magazinelor Fourchette, totodată a donat 10 veste fluorescente la fiecare birou raional, aducând la cunoștința celor prezenți că partenerii au pus la dispoziție 4 foi gratuite de odihnă la sanatoriu pentru cei mai harnici și sârguincioși bunici.

 

Proiectul național „Bunicii Grijulii”, lansat la 4 mai la Chișinău, este menit să asigure securitatea copiilor în drum spre școală, implicând persoane de vârsta a treia pe principiul de voluntariat.