WIMBLEDON 2017. Agenţii de pază au primit fotografii cu INTERZISUL Ilie Năstase

0
181

Wimbledon 2017. Organizatorii de la Wimbledon 2017 au oferit personalului care asigură paza competiţiei fotografii cu Ilie Năstase. Potrivit The Telegraph, această măsură ciudată a fost luată pentru a-l impiedica pe fostul număr 1 mondial să asiste la meciuri în eventualitatea în care ar încerca să pătrundă pe arene şi să sfideze astfel decizia ITF, scrie rtv.net.

Wimbledon 2017. Ilie Năstase se află sub ancheta ITF ca urmare a scandalului de la meciul de Fed Cup dintre România şi Marea Britanie. Federaţia Internaţională de Tenis l-a suspendat provizoriu pe Ilie Năstase şi i-a retras toate drepturile până la finalizarea anchetei.

Wimbledon 2017. Căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Ilie Năstase, a fost suspendat provizoriu, pe 23 aprilie, şi nu are acces la competiţiile ITF, inclusiv la Fed Cup, după ce a avut un conflict cu jucătoarea Johanna Konta şi Anne Keothavong, căpitanul nejucător al Marii Britanii, în timpul confruntării de la Mamaia.

Wimbledon 2017. La Wimbledon, Năstase a jucat două finale la simplu, în 1972 şi 1976, şi a câştigat probele de dublu şi dublu mixt, cu Jimmy Connors, în 1973; respectiv Rosemary Casals, în 1972.