Wozniacki i-a pus gând rău Simonei Halep după ce a detronat-o de pe locul 1 WTA. Ce vrea să facă

0
218

Simona Halep a enervat-o pe Caroline Wozniacki după ce a detronat-o de pe prima poziție a tenisului feminin. Daneza nu vrea să-i lase româncei nicio șansă la câștigarea primului turneu de Grand Slam din carieră, scrie realitatea.net.

Simona Halep a revenit pe locul 1 WTA. Caroline Wozniacki a pierdut primul loc WTA începând de luni, când Simona Halep a revenit pe cea mai înaltă treaptă a clasamentului mondial.

Jucătoarea din Danemarca se află la 440 de puncte WTA în spatele Simonei Halep , iar acum are un nou obiectiv, potrivit ziare.com. Antrenorul și tatăl sportivei, Piotr Wozniacki, spune că întreagă atenție a Carolinei se îndreaptă spre Roland Garros 2018.

Simona Halep va avea un turneu extrem de greu la următorul Grand Slam. Wozniacki are un joc foarte bun și pe zgură și este considerată principală favorită la câștigarea trofeului.

„După ce am câștigat Australian Open și am fost și pe primul loc, am arătat că soarele strălucește puternic pentru Caroline. Ea nu are de gând să se oprească aici. Avem un plan și încercam să-l implementăm. Următorul obiectiv este câștigarea unui nou Grand Slam.