Zeppelin anunță un interviu-bombă cu Mihail Gofman, fost șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea pălării Banilor

3
147
Portalul de investigații Zeppelin anunță un nou interviu-bombă cu Mihail Gofman, fost șef-adjunct al Serviciului Prevenirea și Combaterea pălării Banilor, din cadrul Centrului Național Anticorupție. Interviu va fi dat publicității în data de 8 noiembrie, la ora 21.30 și va fi accesibil pe www.zeppelin.md.

Gofman s-a remarcat prin declarații în presa de opoziție despre furturile din sistemul bancar. Acesta se află acum în SUA, scrie politics.md.

Zeppelin este un proiect transnațional de investigaţii, lansat de o echipă independentă de jurnalişti, jurişti şi profesionişti din alte domenii. Scopul proiectului este de a scoate la suprafaţă adevărul ascuns de ochii lumii, în cele mai sensibile domenii ale vieţii publice.

«Ne propunem să vă dezvăluim istorii și personaje pentru care viața unui om nu are nicio valoare. Vom scoate la lumină scheme și interese de business ilegal, strâns legate de politic, în care funcționarii corupți sunt acoperiți de serviciile secrete», se conține în fișa de prezentare a portalului.

VIDEO AICI

3 COMENTARII

  1. Acum vom afla adevărul despre Maia Sandu și totuși se pare că cariera sa se va duce de râpă din cauza legăturii cu Ablyazov.

  2. Aceste declaratii multe nu o sa schimbe dar putem afla cine sunt eroii acestei crime. in timpul translatiei cred ca la presa de buzunar o sa bruieze semnalul la greu

Comments are closed.