15 ofițeri SIS au fost infectați cu Coronavirusul de tip nou (COVID-19)

252

Conform comunicatului de presa, emis de catre SIS: În contextul informațiilor vehiculate în spațiul public cu privire la situația epidemiologică în cadrul efectivului Serviciului de Informații și Securitate, confirmăm că, pe întreaga perioadă a pandemiei, 15 ofițeri SIS au fost infectați cu Coronavirusul de tip nou (COVID-19). Majoritatea dintre aceștia au manifestat o formă ușoară care nu a necesitat spitalizare, aflându-se în izolare la domiciliu.

Menționăm că situația existentă nu afecteaza activitatea Serviciului și procesul de lucru se desfășoară în regim normal cu respectarea recomandărilor Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și ale Agenției Naționale a Sănătății Publice.

Reiterăm solicitarea către toți cetățenii Republicii Moldova de a apela la Centrul comunicare şi relaţii publice pentru informare din prima sursă cu privire la activitatea Serviciului.

SIS continuă activitatea îndreptată spre asigurarea securităţii de stat și Vă îndeamnă să respectați cerințele de prevenire și combatere a pandemiei COVID-19!