A fost la PRO TV şi acum are un blestem greu pe urma lui? „Nu cred că-l mai iartă Dumnezeu.” Scandal în showbiz

339

Fosta iubită a lui Florin Pastramă aruncă bomba momentului și îi spune lui Brigitte ce o soartă o așteaptă în relația cu acesta, scrie evz.ro.

Imediat după cununie, Florin Pastramă s-a scuzat că și-a abandonat logodnica și a acuzat-o, totodată, pe fosta asistentă TV Raluca Podea că i-ar fi acordat mai multă atenție fiului ei decât lui. Raluca Podea a răbufnit și face o serie de dezvăluiri uluitoare, scrie Cancan.

Fosta soție a lui Ilie Năstase a devenit oficial doamna Pastramă. Câteva luni i-au fost suficiente lui Brigitte să ia decizia de a merge în fața ofițerului Stării Civile alături de Florin Pastramă. Deși brunetul spune că viciul lui cel mai mare sunt femeile și că fidelitatea e ca un test pe care-l pică, Brigitte nu pare să pună la inimă. Chiar dacă în fostele căsnicii s-a confruntat cu probleme de o astfel de natură. Raluca Podea a răspuns acuzațiilor fostului logodnic, căruia nu i-a urat casă de piatră, ci a făcut dezvăluiri halucinante din căminul în care au trăit câțiva ani.

„În primul rând, au încurcat ținutele. El trebuia să poarte rochie și ea pantaloni. În al doilea rând, dacă eu stăteam plecată de acasă așa cum spune el, este din simplul motiv pentru că eu am grijă de copilul meu, eu sunt o mamă responsabilă.

Nu las copiii pe străzi sau să n-am grijă de ei cum fac alți oameni. Nu cred că sunt în stare să pot avea grijă, ca o slugă, de casă. Eu nu pot, atâta timp cât stătea ca o slugă, să stea ca o slugă, eu nu pot să-mi permit să stau trântor în casă. Eu muncesc, îmi cresc copilul singură, eu am grijă de familia mea… au fost multe alte chestii.

Iertare să ceară cui vrea, la biserică… dacă-l mai iartă Dumnezeu, dar nu cred că-l iartă”, a spus Raluca Podea