CONCURS NAŢIONAL: Natalia Gordienco va reprezenta țara noastră la Eurovision 2020

339

Natalia Gordienco a câștigat etapa națională a concursului Eurovision 2020 și ne va reprezenta țara la Rotterdam. Artista a acumulat 64 de puncte. Gordienco va reprezenta Republica Moldova cu piesa ”Prison”, scrie publika.md.

Piesa a fost compusă de interpretul rus Filip Kirkorov, în colaborare cu o echipă din Grecia, iar back-vocaliştii sunt din Suedia. Interpreta spune că a aşteptat această victorie.

Pe locul doi s-a clasat Pasha Parfeni, iar pe poziția a treia interpretul Maxim Zavidia. Chiar dacă au ajuns doar în finala națională, concurenții spun că au depus toate eforturile pentru a cuceri publicul și juriul.

Eurovision 2020 se va desfăşura în Olanda, după ce Melodia „Arcade”, interpretată de Duncan Laurence a obţinut anul trecut un total de 492 de puncte. Olanda a câştigat pentru a cincea oară trofeul acestui concurs muzical.

Eurovision se va desfăşura în perioada 12 – 16 mai la Rotterdam. Totodată, amintim că Natalia Gordienco a reprezentat Republica Moldova la Eurovision și în anul 2006, clasându-se atunci pe locul 20.

 Sursa: publika.md