Culisele divorțului care a cutremurat showbiz-ul românesc. Detaliile sunt mult mai picante decât v-ați imagina

594

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au format unul dintre cele mai frumoase și fericite cupluri din showbizul românesc, iar vestea că cei doi actori urmează să se despartă, i-a șocat pe fani, scrie evz.ro.

Se pare că, culisele divorțului care a provocat un adevărat cu tremur în showbiz sunt mult mai picante decât își imaginează mulți.

Ioana Ginghină a fost cea care a lăsat de înțeles că nu mai formează un cuplu cu actorul Alexandru Papadopol.

„Momentan nu vreau să spun mare lucru, viaţa nu e aşa roz, să zicem că suntem la punctul culminant. În primul rând trebuie să-mi protejez copilul şi până nu vor fi lucrurile bine puse la punct, nu voi face mari declaraţii. Ruxi se duce la şcoală şi nu ştiu ce vor zice copiii acolo după ce au apărut informaţii despre noi. De asta vreau să mă abţin şi dacă vreau să sparg această „bubă”, o voi face după ce se termină şcoala. Mai sunt patru săptămâni şi iau copiii vacanţă. Ca să o protejez pe Ruxi, pentru că, mamă fiind, te gândeşti prima oară la copil”, a declarat Ioana Ginghină, inițial,s crie Cancan.

Pe conturile de socializare, Ioana pozează în ipostaze sexy, iar reacțiile din partea fanilor nu întârzie să apară.

„Mami, ce frumoasă, pozitivă, energică ești, dar cu colegul de cameră cum faci? Îți place regimul de bombardat și teroare. Sincer, ești prea frumoasă și inteligență ai maximă. Respect de la Iași. Același Marcelo”, i-a scris unul dintre aadmiratori.